Overslaan en naar de inhoud gaan

HOME

Solar Panel Solution

Help uw klanten het volle rendement uit hun zonnepanelen te halen.

Waarom u Solar Panel Solution in uw contracten opneemt

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu. Maar vooral: goed voor uw klanten. Want hun energiekosten slinken ermee als sneeuw voor de zon. Toon uw klanten uw groene hart: zorg dat hun investering in zonne-energie maximaal rendeert en koppel Solar Panel Solutions aan uw kredietkaart, verzekering- of energiecontract. Zo zijn zij verzekerd tegen schade én zeker van vakkundig onderhoud en herstelling. Maar er is meer. Bij slecht weer of povere zonne-uren stort het Solar Panel Solution-systeem de compensatie voor dat rendementsverlies automatisch op de rekening van uw klanten.

Rendementsverlies automatisch terugbetaald

Zonnepanelen zijn een serieuze investering – zonder absolute garantie op winst. Met Solar Panel Solution helpt u uw klanten alles uit hun installatie te halen, ook bij slecht weer. Deze verzekering betaalt hen namelijk het niet-behaalde rendement terug. Zonder dat u of uw klanten er iets voor moeten doen.

Parametrisch claimmanagement

De Solar Panel Solution-polis is een smart contract: een parametrische verzekeringsovereenkomst die zonder enige menselijke tussenkomst uitgevoerd wordt. En dit volgens een digitaal protocol en vooraf afgesproken duidelijke parameters. Bespeurt het systeem bijvoorbeeld dat het slecht weer is en het vooropgestelde energierendement niet behaald werd? Dan betaalt het automatisch een compensatie uit op de rekening van uw klant. Zo helpt u hen echt onafhankelijke energieproducenten te worden.

afbeelding
afbeelding

Urgentie? De vakman is onderweg

Is er een incident in het elektrische netwerk van uw klant? Dan zorgen we ervoor dat een Home Emergency-vakman hen in minder dan vier uur depanneert – en dat 24/7. Zo zitten uw klanten er altijd warmpjes bij, zonder dat het hen een cent te veel kost.

Vakkundig onderhoud zonnepanelen

Vuil, stof en vallende bladeren beperken de hoeveelheid ingestraald zonlicht. Wil een installatie aldoor haar piekrendement halen en haar levensduur verhogen? Dan is een regelmatige reiniging en vakkundig onderhoud nodig. Ook dat is inbegrepen bij Solar Panel Solutions. Zo blijft de installatie van uw klanten in topconditie om volop die zonne-energie op te vangen.

Solar Panel Solution - geautomatiseerd claimmanagement
Geautomatiseerd claimmanagement

Rendeerde de installatie nauwelijks door slecht weer? Dan krijgt een panelenhouder de compensatie voor die dagen meteen teruggestort. Claimmanagement gebeurt automatisch, via het digitale en parametrische 'als …- dan…'-protocol.

Solar Panel Solution - Milieubewuste reiniging
Milieubewuste reiniging

Onze assistentieteams reinigen de zonnepanelen regelmatig met milieuvriendelijke producten. Zo vangen de panelen volop zonne-energie en rendeert de installatie alle dagen van het jaar.

Solar Panel Solution - optimale werking zonnepanelen
Optimale werking zonnepanelen

Onze experts controleren jaarlijks de opbrengst en de totale configuratie van de zonnepanelen. Ze maken een rapport op van de gebreken, die ze vervolgens herstellen.

site foreman
Veilig en vakkundig

Elektrische storing? Een vakman komt binnen de vier uur aan huis voor herstelling, 24/7.
Hij bepaalt de oorzaak van de panne, speurt energielekken, stroomverlies of kortsluitingen op en fixt alle problemen in no-time.

Enkele voordelen voor u op een rijtje

Voordelen voor u
  • Efficiënt: u automatiseert monitoring, claim management en uitbetalingen
  • Besparend: dankzij proactief onderhoud verkleint u de risico's
  • Milieubewust: u helpt uw klanten overschakelen naar groene energie
  • Innovatief: u positioneert uw organisatie als pionier in groene oplossingen
  • Transparant: u krijgt en geeft een helder zicht op besparingen
Voordelen voor uw klant
  • Energieonafhankelijk: dankzij terugbetaling bij verloren zonne-uren kunt u uw eigen energieproducent worden.
  • Zorgeloos: u bent tegen alles ingedekt, van zonnetekort tot schade en diefstal
  • Renderend: met de regelmatig schoonmaakbeurten geniet u maximale zonne-inslag
  • Duurzaam: uw zonnepanelen blijven langer in topconditie dankzij onderhoud en herstelling
andere producten

Andere producten van Home

Met een servicecontract voor de verwarmingsketel verzekert u uw klanten van een warme én veilige toekomst.
Heating Maintenance
Een snelle én professionele bijstand en interventie bij defecten en storingen in huis. De ideale aanvulling op iedere brand- en diefstalverzekering.
Emergency@Home
Met Home Manager regelt uw klant vlot en snel een vakman bij defecten en storingen in huis. Een lek in de waterleiding of een sputterende verwarming? Met enkele simpele klikken is de hersteldienst onderweg. Uw klant volgt de voortgang van de interventie op zijn smartphone tot het probleem is opgelost.
Waarom biedt u Home Manager aan?