Overslaan en naar de inhoud gaan

Travel

Ski Assistance

Laat uw klanten geen zwarte sneeuw zien

Waarom biedt u Ski Assistance aan?

Voor fervente skiërs en snowboarders volstaat een gewone reisverzekering niet altijd. Met Ski Assistance haalt u een uniek en gegeerd nicheproduct in huis. Is uw klant een voorzichtige beginner of durft hij wel eens een risico te nemen op de latten? Ski Assistance dekt de medische kosten van zelfs de grootste brokkenpiloot, en biedt reddingsbijstand terwijl u zelf niets hoeft te regelen.
Reddings- en opsporingskosten + kosten van de hulpslee of helikopter maken eveneens deel uit van de Ski Assistance. De kosten van de skipas voor de niet genoten skidagen en/of de huur van skimateriaal worden eveneens vergoed. Bied nu uw klanten de reisbijstand aan die ze écht verdienen.

100 mio
meer oproepen
wereldwijd
40 000
Medische hulpverleners
verspreid over de wereld
200 000
Roadside dienstverleners
staan internationaal paraat

Veilig de piste op met Ski Assistance

Een verkeerd ingeschatte bocht of een ijsplek? Een ski-ongeval kan de sneeuwpret behoorlijk bederven. Met Ski Assistance geeft u de ontzorging die uw klanten nodig hebben. Deze slimme verzekering biedt bijstand bij medische kosten, een uitgebreide tussenkomst bij repatriëring en een terugbetaling van ongebruikte skipassen en andere kosten.

Met Ski Assistance worden uw klanten bij een ongeval in de watten gelegd en slaapt ook u gerust. Want onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar: ze staan uw klanten te woord in uw naam en geven hen meteen kwalitatieve bijstand. Het enige dat u hoeft te doen, is uw klanten een goede reis wensen.

afbeelding
hospital
Bijstand bij medische zorgen

Een uitschuiver op de piste? Uw klant ontvangt bijstand bij de medische zorgen en kosten. Zo wordt een ziekenhuisverblijf bijna als een hotelverblijf.

ski
Terugbetaling van niet-gebruikte skipas, lessen en overnachtingen

De wet van Murphy? Niet voor uw klanten. Met Ski Assistance wordt een ski-ongelukje geen financiële tegenvaller.

piggy bank
Terugbetaling opsporings- en reddingskosten

Een ongeval off piste? Geen nood! Het reddingsteam staat paraat, en uw klant hoeft niets extra te betalen voor de reddingsoperatie.

cancellation
Verzekerd voor annulatie en reisonderbreking

Een belangrijke gebeurtenis op het thuisfront? Of uw klant moet de reis onderbreken door een ongeval? De verzekering dekt de kosten.

Enkele voordelen op een rijtje

Voordelen voor u
  • Uniek product dat aansluit bij een klantenvraag
  • U verkoopt het product onder uw naam
  • Een servicegericht product, zonder dat u meer mankracht moet inzetten
  • U verhoogt uw klantloyaliteit
Voordelen voor uw klant
  • Uitgebreide dekking van de medische kosten
  • Terugbetaling van niet-gebruikte skipas- en lessen
  • Tussenkomst in de repatriëring, ook van huisdieren
  • Het doorgeven van dringende berichten aan het thuisfront
  • Verzekering voor annulatie en vervroegde terugkomst
  • 24/7 bijstand
andere producten

Andere producten van Travel

Via parametrische Smart Travel Insurance gaan uw klanten weer vroegboeken en laat u hen gerust dromen van een zomer in het buitenland of een winter op de latten.
Smart Travel Insurance
In noodgeval het juiste verzekeringsdocument vinden, of de weg naar een garagist? De portaalapp biedt uw klanten het ultieme reisgemak.
E-Wallet
De meest klantgerichte annulatieverzekering op de markt. Verrijk uw product met Travel Cancellation en geef uw klanten een unieke customer experience.
Safe Travel