Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij AXA Partners

AXA Partners is een dynamisch bedrijf waar mensen centraal staan in het bedrijf. We rekruteren vrouwen en mannen met verschillende persoonlijkheden, vaardigheden en ervaring, maar met als belangrijkste missie om bij te dragen aan ons gemeenschappelijke doel: "Mensen in staat stellen een beter leven te leiden".

De wereld verandert.
AXA Partners verandert mee.

Bij AXA Partners focussen we op vertrouwen en respect. 

We ontwikkelen services en producten waarmee onze klanten nieuwe en uitmuntende klantervaringen in huis halen. Zo beantwoorden zij de marktverwachtingen van vandaag én morgen.

Ook u willen we een uitzonderlijke loopbaanervaring bieden. Daarom krijgt u bij AXA Partners het vertrouwen om uw eigen groeipad uit te stippelen. In samenspraak evolueert u naar de rol die u het beste ligt én die inspeelt op ontwikkelingen binnen onze markt en ons bedrijf. Wij zorgen voor de opleidingen, het actieve loopbaanbeleid en de interne mobiliteit. 

Daarnaast helpen we de work-life balance te bewaken met de mogelijkheid tot thuiswerk, een flexibele invulling van de werkweek en een dynamische werkomgeving. Graag deel uitmaken van ons groeiende team?

afbeelding
agreement
Onze visie, onze waarden

Onze missie is om onze klanten in staat te stellen een beter leven te leiden. Onze waarden: Customer first, Courage, en Integrity.

growth
De kans om zich te ontwikkelen

Bij AXA Partners waarderen we de ontwikkeling en carrière van onze medewerkers. U kunt rekenen op een doorlopend opleidingsprogramma.

light
Een veranderend bedrijf

Innovatie is de beste manier voor ons om zo dicht mogelijk bij de behoeften van onze klanten te blijven en hen nieuwe oplossingen te bieden die nuttig zijn in hun dagelijks leven.

world
Een impact op de maatschappij

AXA Partners zet zich in voor het cultiveren van diversiteit en inclusie door middel van een integratieproces dat geen discriminatie accepteert.