Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze aanpak

Verrijk en verruim uw productaanbod met meerwaarde. Als uw innovatiepartner denken we samen met u na over nieuwe oplossingen, precies afgestemd op de vraag van uw klanten.

Snelle time-to-market? Via onze whitelabelaanpak integreert u onze klantklare verzekeringsmodules en bijstandservices naadloos in uw producten. Wij zorgen voor het operationele luik – in uw naam en volgens uw hoge kwaliteitsnormen.

Liever maatwerk? Dan starten we samen een cocreatietraject op en ontwikkelen we een unieke maatwerkoplossing die uw DNA uitstraalt en uw klanten aan u bindt. Cocreatie of whitelabeling? Met AXA Partners staat u garant voor uitzonderlijke klantbelevingen.

Cocreatie: vernieuwend maatwerk

Ontdekte u een vraag vanuit de markt waarvoor u graag een unieke maatwerkoplossing wil bieden?
Samen ontwikkelen we een innoverende oplossing die perfect aansluit bij de noden van uw klanten.

Neem contact op

Brainstorm

Samen bekijken we de marktbehoefte en uw huidige aanbod. We denken na over een product dat de kloof tussen de twee dicht.

Research

We doen research naar de noden van consumenten in uw sector en toetsen de relevantie van mogelijke oplossingen.

Unieke oplossing

Samen creëren we een uniek en innovatief product waarmee u het perfecte antwoord biedt op de vraag van de markt.

Whitelabeling: zo werkt het

Uw merk en producten laten schitteren. Dat is waarvoor u gaat met onze white label-aanpak. U stelt uw pakket samen met onze verzekeringsmodules en bijstandservices. U biedt onze assistance onder uw merknaam aan en wij voeren het in uw naam uit – zonder dat u er extra mankracht voor hoeft in te zetten. Zo versterkt u uw aanbod en imago, geeft u uw klanten sterkere ervaringen en onderscheidt u zich van uw concurrenten.

afbeelding

Veelgestelde vragen

 • Hoe bieden we onze diensten aan?

  Onze diensten worden altijd verdeeld door een business partner. Er zijn echter verschillende distributie mogelijkheden.

  • Inclusie: Het service element maakt integraal deel uit van het basis product van onze business partner. Bijvoorbeeld een reisannuleringsverzekering in een kredietkaart.
  • Optioneel: Het service element is niet automatisch inbegrepen in het basis product van onze business partner, maar kan volgens keuze toegevoegd worden. Bijvoorbeeld autobijstand op een autoverzekering.
  • Standalone: Het service element wordt als zelfstandig product aangeboden door onze business partner. Bijvoorbeeld woningbijstand door een energieleverancier.

 • Werken we ook B2C?

  Wij bieden onze diensten aan via Business Partners en niet rechtstreeks aan consumenten. Uiteraard komt u wel met onze diensten in contact wanneer u beroep moet doen op één van deze diensten.

 • Binnen welke sectoren zijn we actief?

  We werken met business partners in acht sectoren. Banking, Insurance, Utilities, Healthcare, Travel, Telco, Retail en Automotive. Het aanbod en de distributie zijn aangepast naar gelang de sector. Meer info is beschikbaar op onze sectorpagina's.

 • Wat is de relatie met andere entiteiten van AXA?

  AXA Partners Benelux is deel van de AXA Partners groep met hoofdkwartier in Parijs. We hebben contact met onze zusterbedrijven AXA Verzekeringen en AXA Bank, maar werken onafhankelijk en niet uitsluitend voor hen. We hebben actieve samenwerkingen met verschillende spelers binnen de bank en verzekeringssector en staan hier ook voor open naar de toekomst.

 • Hoe verzorgen we de organisatie van de diensten?

  Het unieke aspect van onze producten is dat zij voornamelijk uit diensten bestaan. Voor deze diensten selecteren we gespecialiseerde dienstverleners. We verzorgen de nodige geografische spreiding en maken duidelijke afspraken met betrekking tot kwaliteit, SLA's en contractvoorwaarden. Dankzij deze overeenkomst en samenwerking maken zij als het ware deel uit van ons netwerk.

 • Hoe werkt het contact center?

  Voor tal van onze diensten is er een 24/7 contactservice voorzien. Dit contact center bevindt zich in Brussel en is volledig in eigen beheer. Ons contact center staat continue in verbinding met al onze contact centers wereldwijd.

Interesse om samen te werken?

Onze bijstandsformules als meerwaarde koppelen aan uw aanbod? Uw klanten onder uw naam extra bijstand en service bieden – zonder dat u extra mensen hoeft in te zetten? Wij werken graag achter de schermen met u samen om uw merk te laten stralen. Interesse? Bel of mail ons.

Testimonials
We willen onze partnerschappen versterken en uitdiepen. Samen met onze partners creëren we diensten die mensen helpen om een beter leven te leiden.