Overslaan en naar de inhoud gaan

Innovative Solutions

PLEEZ

Slimme app biedt persoonlijke assistentie

Wat is PLEEZ?

Iedereen is op zoek naar manieren om zijn leven eenvoudiger te maken. De mobiele app PLEEZ biedt hier een antwoord op. PLEEZ is de innovatieve en persoonlijke assistent voor snelle antwoorden op maat. De app combineert Artificiële Intelligentie en menselijke expertise waardoor men één duidelijk antwoord krijgt op zijn vraag, in plaats van tijd te verliezen met een online zoektocht.

5.00 %
meer smartphone gebruikers
in België 2018
1000.00 +
partnerships
wereldwijd
300.00 +
medewerkers
voor BENELUX

Het gepaste antwoord staat altijd klaar

Je hotelreservatie in een oogwenk oproepen? Een taxi boeken in Istanboel? Of een uitmuntend visrestaurant vinden in Zwitserland? PLEEZ reikt uw klanten meteen een antwoord aan - volgens hun persoonlijke voorkeuren. Bij elke vraag wordt de applicatie slimmer en worden de resultaten alsmaar gerichter. Moet de chatbot het antwoord schuldig blijven? Dan neemt een van onze medewerkers over en zorgt voor verder voor persoonlijke support.

Daarnaast fungeert PLEEZ als een tweede geheugen: zo herinnert de app uw klant aan belangrijke data, zoals de verjaardagen van al diens relaties. Kortom een digitale persoonlijke assistente.

Enkele voordelen op een rijtje

Voordelen voor u
  • U biedt uw klant een product dat AI combineert met persoonlijk contact
  • PLEEZ blijft bijleren en stemt zijn antwoorden op de noden van uw klant af
  • U speelt in op de trend van AI-gestuurde assistentie
  • U heeft een stapje voor op uw concurrentie
Voordelen voor uw klant
  • Een tijdsbesparend product
  • Een app die uw klant nieuwe suggesties geeft, afgestemd op diens profiel
  • Hyper persoonlijke assistentie - altijd bij de hand
  • Eenduidige antwoorden, geen door te scrollen overzichtspagina’s
andere producten

Andere producten van Innovative Solutions

Een telefoongesprek met een psycholoog of een sessie mindfulness in het bedrijf? Verlaag de drempel naar psychologische hulp binnen een organisatie met een aanbod op maat.
Mental Health Offer
Een betere monitoring bij chronische ziektes of aandoeningen, dankzij een duidelijk digitaal platform. Zo krijgen de patiënten meer inzicht in zijn gezondheid.
Chronic Disease Monitoring
Loodgieters, elektriciens en andere klusjesmannen in de buurt van uw klant in een handig overzicht binnen één handige applicatie.
Home Market Place