Overslaan en naar de inhoud gaan

Consumer Electronics

ProTechT

Verzeker de technologie van uw klanten

Waarom biedt u ProTechT aan?

Niemand die nog een dag zonder laptop, smartphone of gps kan. Elk doorsnee gezin heeft wel meerdere hightech toestellen in huis. En daar hangt een serieus prijskaartje aan vast. Diefstal, water- of accidentele schade is dan - letterlijk - een nare streep door de rekening.
Integreert u de verzekerings- en assistentiemodules van onze ProTechT-oplossing in uw aanbod? Dan beschermt u gezinnen tegen dit waardeverlies, en hebt u een enkeltje naar hun hart en merktrouw.

1 op 4.00
hightech toestellen
wordt gestolen, beschadigd of verloren per jaar
36.00 %
millenials
beheert de toestellen in huis via smartphone of tablet
€ 210 tot € 400.00
is de gemiddelde kost voor herstelling
van een pc of beschadigd smartphonescherm

 

Geef digitaal comfort, krijg merktrouw

ProTechT beschermt, herstelt én vervangt alle hightech toestellen van uw klanten én hun gezinsleden. Plus: het beschermt hen ook tegen cybergevaren.

Verrijk uw bankkaart, verzekering of dienst met onze ProTechT-verzekerings- en assistentiemodules. Zo garandeert u uw klanten dat ze op u kunnen bouwen als het fout loopt.

Enkele voorbeelden:

 • De laptop van uw klant weigert dienst? Onze tech-wizards analyseren het probleem en lossen het zo snel als mogelijk op - online of in real life.
 • De tablet van zijn partner valt en heeft schermschade? Uw klant belt het assistentiecentrum dat wij in uw naam bemannen en monitoren. Hij  maakt een afspraak met een erkende hersteldienst in zijn buurt
 • De dure smartphone én hoofdtelefoon van zijn zoon werden gestolen? Een belletje naar het assistentiecentrum, en de toestellen worden vervangen - volgens uw voorwaarden...
 • Een cybercrimineel (of e-bully) belaagde zijn dochter? Het ProTechT-netwerk staat klaar met psychologische assistentie, een sterk plan van aanpak en juridisch ondersteuning. En IT-specialisten verwijderen eventuele schadelijke content of malware.
toestellen
Meest complete verzekering voor hightech toestellen

Laptop, hoofdtelefoon, of VR-headset... met ProTechT beschermt u een onbeperkt aantal hightech toestellen van uw klant* - tegen diefstal, schade en ongelukken.
*het aantal smartphones onder deze garantie is beperkt tot 2

247
Bescherming van gebruikers

Ook de gebruikers zelf beschermt u 24/7 tegen identiteitsdiefstal, schade aan hun e-reputation en cyberpesten. Met preventief advies, een toegankelijke psychologische en juridische steun en tegemoetkomingen.

document
Positieve touchpoints, bijkomende marges

U segmenteert uw producten met onderscheidende verzekeringen en assistentie, en promoot uw premiumpakketten. Daarnaast creëert u bijkomende contactmomenten en positieve klantbelevingen.

herstelling apparaten
Vakkundige herstelling of vervanging

Scherm-, vocht- of andere schade? Een hersteldienst staat paraat om het toestel meteen te repareren. Geen herstel mogelijk? Dan vervangen we het toestel onder contractvoorwaarden.

Enkele voordelen op een rijtje

Voordelen voor u
 • U verzekert het digitale comfort van uw klant en zijn gezin
 • U levert een cruciale service aan uw klant en verhoogt zo zijn merktrouw
 • U creëert extra touchpoints waarlangs u uw klant positief benadert
 • U voegt vernieuwende meerwaarde toe aan uw traditionele product of service
 • U genereert bijkomende marges
Voordelen voor uw klant
 • Uw klant en zijn gezin kennen meer gemoedsrust dankzij u
 • Ze genieten financiële bescherming van hun dure hightech toestellen
 • Van tablet tot wearable technologie: een onbeperkt aantal toestellen zijn gedekt
 • Gezinnen kunnen tot 2 geregistreerde smartphones per jaar laten herstellen of vervangen
andere producten

Andere producten van Consumer Electronics

De smartphone of tablet is vaak het meest waardevolle bezit van uw klanten. Zonder vallen, voelt voor de meesten als een kleine ramp. Waar kunnen ze hun toestel betrouwbaar laten herstellen of vervangen bij schade of diefstal?
Insurcard Service
Wapen uw klant tegen de gevaren van het internet. 24/7 advies bij vragen over cybercriminaliteit én een verzekering die de kosten dekt als uw klant het slachtoffer wordt van internetfraude.
Digital Protect
Even zonder mobiele telefoon vallen? Ondenkbaar! Met deze verzekering geeft u uw klanten een gegarandeerde bereikbaarheidsgarantie.
Mobile Phone Insurance